marți, 10 iulie 2012

Învățămintele mele din clasa I - Concursurile


Concursurile sunt bune ca să îi obișnuiască cu atmosfera de concurs și cu subiecte diferite. La școala noastră nu a fost nici un concurs gratuit, toate au fost cu plaată. Am participat la concursurile Smart, la Cangurul povestitor și Căngurașul matematician, la concursul de matematică Euclid și încă un concurs Micii Exploratori. Cele mai ușoare au fost concursurile Cangurul și cel mai greu concursul Euclid. Costa între 10 și 20 de lei.

Noi nu am făcut caz mare dacă nu a luat punctaj maxim. La concursurile Smart din semestrul doi nu a luat la nici unul punctaj maxim. Dar daca a greșit i-am spus cum să facă să nu mai greșească și a doua oară, să fie atent și să nu răspundă la întâmplare, să se verifice. Cred ca a învățat din fiecare câte ceva.

La Euclid a ajuns în finală și a fost foarte încântat. Și eu am fost :) A luat premiul I la prima faza dar numai mentiune la a doua faza. I-am zis că merită premiu și numai pentru că a ajuns în finală și a fost ca și premiat. S-au calificat numai 3 copii din clasa lui, mare lucru pentru el că a fost printre ei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu