duminică, 10 februarie 2013

Sport Junior - primul supliment dedicat sporturilor pentru copii

Evenimentul zilei din 12 februarie va avea ca supliment Sport Junior - primul supliment dedicat sporturilor pentru copii

Descrierea Simonei Ionescu:

Tot mai mult auzim în ultima vreme ”copiii din România nu mai vin la sport”. Dupa suplimentele “Doctorul zilei” si “Animal Zoo”, Evenimentul zilei lansează de marți, 12 februarie, suplimentul lunar SPORT JUNIOR (16 pagini) care te învață cum și de ce să-ți îndrumi copilul către stadioane, săli, bazine de înot și pîrtii de schi. Suplimentul este gratuit si se distribuie impreuna cu ziarul Evenimentul zilei.

Afli din Sport Junior cât costă să-ți duci copilul la schi, care sânt secretele dansului sportiv și ale artelor marțiale.
Din primul număr al suplimentului puteti citi un reportaj spectaculos despre Scoala de Fotbal ”Luceafărul”, cea la care s-au format în anii 90 mari fotbaliști precum Hagi, Gică Popescu, Sabău ori Lupu. Marcel Pigulea, coordonatorul ”Luceafărului” de azi povestește secrete din tinerețea marilor fotbaliști și vorbește despre generația de mâine a fotbalului românesc. Micutii sportivi trebuie sa aiba modele!

Tot în primul număr, reputatul antrenor Octavian Belu dezvăluie secretele performanței din gimnastica românească și vorbește despre sacrificiile pe care le fac micile gimnaste pentru a călca pe urmele Nadiei Comăneci, a Andreei Răducan ori Sandra Izbașa. Le veti cunoaste si pe fetele care se antreneaza acum la Izvorani.
 
Reputatul comentator sportiv Cristian Țopescu va avea o rubrică permanentă în paginile Sport Junior. El are chiar în primul număr un îndemn către părinți: ”Lăsați copiii să vină la sport!”
De asemenea, puteți citi povești inedite din copilăria celui mai bun fotbalist din lume la acest moment, argentinianul Leo Messi, și din cea a fostului căpitan al Naționalei României, Gică Popescu.

Si multe alte surprize…

Coordonatorul suplimentului Sport junior va fi jurnalistul Daniel Nanu.
Asteptam semnale din partea asociatiilor si cluburilor sportive de juniori pe adresa de mail office@evz.ro, iar lumea va afla despre activitatea copiilor din Sport junior.


Mi se pare foarte interesant. Eu am căutat mereu informații despre locuri unde se pot face diferite sporturi, costuri, informațiile există disparat și fără să fie evidentă valoarea lor. E o idee bună să fie strânse într-un singur loc.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu