vineri, 19 aprilie 2013

Daniela are nevoie de ajutor


Daniela are nevoie de ajutorul nostru. Este diagnosticata cu Sarcom Ewing, cea mai grava forma de cancer osos. Are nevoie de o proteza foarte scumpa si de operatie. In acest moment se afla in cursa pentru viata, operatia trebuie facuta la maxim 21 de zile din momentul terminarii curii de citostatice.
In cazul in care nu are banutii pentru operatie pana la sfarsitul lunii aprilie, medicii pot sa ii mai faca inca o cura de citostatice pentru a mai amana cu o luna. Insa nu este foarte recomandata aceasta solutie. 

Suma de bani de care are nevoie este mare. Peste 30.000 de euro.

Nu stiu cat vom putea strange, e greu pentru toata lumea. Insa putem incerca. Contul bancar este deschis pe numele tatalui Danielei. O puteti vizita pe Daniela si puteti vorbi cu mamica ei la spitalul Marie Curie, sectia oncologie, etajul 5. Daca nu va simtiti pregatiti sa vedeti copiii din spital, puteti sa discutati cu mamica Danielei pe hol. Are nevoie de sustinere si incurajari.

Sambata organizam in Parcul Icoanei un eveniment si vom imparti acolo fluturasi, vom lipi afise ca cel prezentat mai sus si vom cauta oameni care sa o poata ajuta. 

Daca aveti ceva ce puteti dona, hainute sau diverse lucrusoare care pot fi valorificate, va rugam sa le aduceti in Parcul Icoanei intre orele 14.30 – 19.00 


Sursa: Anca Nicoleta si Prietenii copiilor bolnavi de cancer

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu