marți, 17 iunie 2014

“Duminica micilor artisti”

Am fost la “Duminica micilor artiști”

A fost multă forfotă și muncă pentru a finaliza opera de arta stradală pe 150 m de gard care înconjoară santierul viitorului centru comercial ParkLake. Trei artişti , IRLO, KERO şi OBIE, sub îndrumarea artistului Mihai Zgondoiu, curator al galeriei ATELIER 030202, au facut schitele iar 150 de copii de la scolile din Sectorul 3 au finalizat lucrarea.Rezultatul este un zid colorat care a schimbat complet peisajul in zonă.Centrul comercial va fi finalizat în primăvara anului 2016 iar planul este să arate spectaculos: conține o zonă unde va fi hipermarketul, un cinema iar în centru va exista o platformă verde care va fi integrată cu Parcul Titan din apropiere.Ingo Nissen, Managing Director al Sonae Sierra România, Responsabil pentru Dezvoltare, a povestit despre portofoliul Sonae Sierra. Au în portofoliu un mall în Râmnicu Vâlcea iar pentru că în România există mult potențial de creștere investesc, împreună cu grupul de investiții Caelum Development, în ParkLake. Estimează că își vor amortiza investiția în 20-25 de ani.

SONAE SIERRA, www.sonaesierra.com, este specialistul internaţional în centre comerciale, pasionat să creeze experienţe inovative de cumpărare. Compania deţine 47 de centre comerciale, cu o valoare de piaţă de peste 5.6 miliarde de euro şi este prezentă în 13 ţări, de pe 4 continente: Portugalia, Algeria, Azerbaijan, Brazilia, China, Columbia, Germania, Grecia, Italia, Maroc, România, Spania şi Turcia. Sonae Sierra administrează şi/sau închiriază 85 de centre comerciale şi
o suprafaţă totală închiriabilă de 2.7 milioane m2, care găzduiesc un număr de circa 8.300 de chiriaşi. În 2013, Sonae Sierra a primit peste 406 de milioane de vizite în centrele comerciale pe care le administrează. În prezent, Sonae Sierra are 6 proiecte în curs de dezvoltare, dintre care 3 sunt pentru terţe companii, şi alte 4 noi proiecte în plan.

Caelum Development, www.caelumdevelopment.eu, este o companie specializată în investiţii şi dezvoltare imobiliară, deţinută de un grup privat de investitori irlandezi cu peste 10 ani experienţă pe piaţa europeană de Real Estate. Având sediul central în Varşovia, Grupul Caelum are un portofoliu extins de 36 de proiecte în Europa şi include 21 de centre de retail cu o suprafaţă brută de 200 000 m2. Cu o echipă dinamică şi dedicată de specialişti în imobilare, focusată pe combinarea experienţei locale de piaţă cu cele mai înalte standarde profesionale, Caelum se bucură de o poziţie solidă pe o piaţă în permanentă schimbare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu