duminică, 29 iunie 2014

Social Media for Parents - 8 iulie

Pe 8 iulie va avea loc pentru a doua oara Social Media for Parents, un eveniment care doreste sa ajute parintii care scriu pe blogg-uri sa aiba mai multa vizibilitate si sa cunoasca pe cei care impartasesc aceleasi preocupari.

Evenimentul include doua sesiuni de conferinte ce vor dezbate noi idei despre parenting si tendinte in social media.

Tehnicile de promovare a unui blog, de dezvoltare a acestuia, dar si sfaturi pentru construirea unei relatii de succes cu brandurile, sunt doar cateva dintre subiectele pe care conferinta le va atinge.

Social Media for Parents este despre blogging, social media, parenting si lifestyle. Comunitatea de parinti activi in mediul online va asista la un eveniment interactiv, ce le va oferi raspunsuri la intrebari actuale, instrumente utile in mediul online, povesti si idei de succes despre parenting si blogging.


Social Media for Parents

Printre vorbitorii acestei editii se numara: Urania Cremene (Expert pentru Romania Parent's Toolshop), Ioana Macoveiciuc (Owner, printesaurbana.ro), Alina Ioana Stan (CSR Officer, Orange), Ioana Manoiu (Managing Partner, GMP PR), Gyorgy Gaspar (Psiholog Clinician, Asociatia Multiculturala de Psihologie si Psihoterapie), Valentin Vesa (Test Engineer, iQuest Group).

 Social Media for Parents este organizat de Evensys in parteneriat cu Orange.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu