luni, 6 octombrie 2014

Copiii construiesc un OZN de Cartea Recordurilor pentru viitorul educatiei!‏

Laboratorul Mobil IKEDOO, prima platforma interactiva de invatare experientiala pentru copii, lanseaza o provocare de Cartea Recordurilor celei mai curioase si iscusite echipe parinte-copil.
 
Pe 18 octombrie, in parcarea mall-ului Plaza Romania (Bucuresti, Bld. Timisoara 26). 200 de pitici sunt asteptati sa construiasca cu manutele lor o constructie ce va fi inscrisa in listele Guinness World Records incepand cu ora 10.
 
Participarea la eveniment este gratuita pentru toti copiii cu varstele cuprinse intre 7 si 14 ani, pe baza formularului de inregistrare, care poate fi completat pana la data de 11 octombrie aici:www.lab.ikedoo.com.
 Comunicatul de presa:
Laboratorul Mobil IKEDOO, prima platformă interactivă de învățare experiențială pentru copii, lansează o provocare de Cartea Recordurilor celei mai curioase și iscusite echipe părinte-copil. Vino pe 18 octombrie 2014, la ora 10:00, în parcarea mall-ului Plaza România (București, Bld. Timișoara 26) și implică-te în construirea unui nou drum pentru educația din România!

200 de copii sunt așteptați să participe la ridicarea celei mai mari construcții realizate vreodată de către juniori. Participarea la eveniment este gratuită pentru toți copiii cu vârstele cuprinse între 7 și 14 ani, pe baza formularului de înregistrare, care poate fi completat până la data de 11 octombrie aici: www.lab.ikedoo.com.

Evenimentul lansează proiectul Laboratorul Mobil IKEDOO care își propune, începând cu anul școlar 2014-2015, să familiarizeze copiii din școlile din România cu procesul de educație prin experiență și să creeze o hartă a tuturor meseriilor disponibile pentru adulții de mâine. Laboratorul Mobil IKEDOO va vizita școli din comunitățile defavorizate ale țării, oferindu-le copiilor șansa de a descoperi și folosi uneltele specifice celor peste 1000 de meserii prezente în Laborator.

“Toate programele IKEDOO s-au născut din dorința unor foști copii de a crea un mediu propice cunoașterii și curiozității pentru viitorii adulți. Laboratorul Mobil IKEDOO este proiectul prin care vrem să le arătăm tuturor că educația experiențială și pregătirea tehnică/vocațională trebuie să se regăsească în mod obligatoriu în procesul de învățare al oricărui copil. Copiii învață mult mai mult prin fapte, decât prin cuvinte, iar prin Laborator ne propunem ca anul acesta să mergem în 32 de școli din țara și să le dăm cât mai multor copii șansa de a învăța prin experiență. Noi credem că acesta este viitorul educației din România”, a declarat Ion Neculai Project Manager al Laboratorului Mobil IKEDOO.

OZN-ul realizat de copii va avea un diametru exterior de 11 metri și 2 metri înălțime, o construcție demnă de Cartea Recordurilor, înscrisă deja în listele Guinness World Records! Structura va fi compusă din 1600 de piese (tuburi de plastic PVC), micii ingineri fiind responsabili de fiecare etapă a construcției, de la tăiere și lipire până la măsurare și montare.

Mai multe informații despre eveniment, precum și detalii despre proiectul Laboratorul Mobil IKEDOO se găsesc la adresa www.lab.ikedoo.com. Evenimentul va avea loc în parcarea mall-ului Plaza România (București, Bld. Timișoara 26), pe 18 octombrie, începând cu ora 10:00. Orice întrebare va primi un răspuns de la echipa IKEDOO dacă sunați la numărul 0747 610 778 sau scrieți la adresa mobilelab@IKEDOO.com.

Partenerii evenimentului sunt: Fundația ERSTE, Renault, Anchor Plaza, eMAG, BCR, BOSCH și DREMEL, Enevo Group și Robofun.

###

IKEDOO este un institut de cercetare dinamic care generează programe educaționale avangardiste pentru copii. Aceste programe îmbunătățesc performanța școlară a acestora și facilitează adaptarea la viața reală. Fondat în 2011 de către o echipă de psihologi, arhitecți, designeri, antreprenori, marketeri și traineri, IKEDOO este liderul educației experiențiale în România.
În cadrul programelor experiențiale copiii lucrează în echipe, discută, evalueză, negociază și creează. Cu cât experiența se apropie mai mult de realitate, cu atât reținerea informațiilor este mai mare. Copiii explorează, creează și interacționează în mod independent cu lumea din jurul lor. Aceste experiențe se integrează foarte bine în viața lor și îi ajută să-și îmbunătațească abilitățile de organizare și conducere.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu