miercuri, 17 decembrie 2014

Buna Dimineata, Bucuresti!

Am gasit un ziar cu informatii foarte utile despre evenimente si zonele Bucurestiului: Buna Dimineata, Bucuresti!

Se pot cumpara abonamente pentru anul viitor pentru editia tiparita. Editia tiparita ajunge si la cei care nu au acces la internet. Detalii in articolul de mai jos, de pe pagina lor de internet: Anunț foarte important pentru bucureșteni!

Începem azi să strângem pre-abonamente, în valoare de 33 de lei pentru 12 numere. Avem nevoie de 720 de abonați ca să tipărim numărul 19 și să continuăm cu câte un număr în fiecare lună, timp de 1 an.

Mulți oameni ne întreabă de unde pot cumpăra Bună dimineața, București!, dacă acum a apărut, dacă este nou. Le explicăm că publicăm când strângem donațiile necesare pentru a achita tiparul. Contribuția dvs. ajută BDB! să apară lună de lună.

Dacă vă doriți să fim o comunitate, să avem o foaie a comunității în care să scriem despre noi și despre urbea noastră, fără apartenență și datorii politice sau de vreun alt fel, cu adevărat independent, abonați-vă la Bună dimineața, București! și contribuiți la informarea corectă și argumentată a cât mai multor bucureșteni.

Pentru ca și ceilalți să afle ceea ce dvs. aflați de la noi. Pentru cei care nu au acces la internet sau nu ajung să citească online despre civism, despre viața urbei, istoria sa și proiectele valoroase din București, despre responsabilitate și implicare, pentru cei foarte mulți care se informează de la televizor sau din presa scrisă pe hârtie, pentru părinți, bunici, prieteni, colegi, vecini.

Esențial!

Pentru ca Bună dimineața, București! să ajungă la dvs., avem nevoie să ne transmiteți nu doar cei 33 de lei, ci și adresa de corespondență la care să vă trimitem publicația, laabonamente@infobdb.ro.
DISTRIBUIE! S-ar putea să-și dorească și alții așa un abonament.

Beneficiar
ASOCIAȚIA BUNĂ DIMINEAȚA, BUCUREȘTI!
IBAN
RO85 RZBR 0000 0600 1554 3016
COD SWIFT
RZBRROBU
Motiv transfer
ABONAMENT 12 numere (PRENUME, NUME)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu